Asfalt verwijderen,afvoeren en de reconstructie van asfalt

Asfalt reconstructie.

Heeft u een bestaande asfaltverharding en denkt u dat deze aan vernieuwing toe is dan kan asfaltbedrijven.nl u hierbij helpen. Wij komen bij u langs en geven een deskundig advies met betrekking tot een eventuele asfalt reconstructie. Een nieuwe slijtlaag, slemlaag of dunne deklaag kunnen er toe bijdragen dat een bestaande asfaltverharding weer vele jaren mee kan.

Ook het repareren van slechte plekken kunnen de levensduur van de asfaltverharding verlengen. Als voorgaande werkzaamheden niet toe te passen zijn of niet het gewenste effect zullen behalen dan is een grotere vorm van reconstructie niet uit te sluiten. Asfaltbedrijven.nl helpt u hier graag bij. Ga voor een vrijblijvende offerte aanvraag naar ons aanvraagformulier en maak een afspraak via de volgende link: asfalt reconstructie


Asfalt verwijderen.

Het verwijderen van asfalt is vaak niet zo moeilijk. Asfalt verwijderen kan men op twee manieren. Men kan de asfalt opbreken of frezen. Het opbreken van asfalt kan met een hydaulische graafmachine en het frezen van asfalt kan men met een daarvoor bestemde asfaltfrees.

Beide voorbeelden zitten vaak in een totaal offerte waarbij de asfalt wordt verwijderd maar waardat er ook nieuwe asfalt wordt aangebracht.


Bij het opbreken van de asfalt is het wel raadzaam om vooraf te bepalen of deze teerhoudend is of niet. Teerhoudende asfalt mag namelijk niet zo maar opgebroken worden en afgevoerd. Teer is namelijk kankerverwekkend en bij het opbreken van de teerhoudende lagen moeten extra voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Asfaltbedrijven.nl kan u hierbij van de nodige informatie voorzien.


Asfalt afvoeren.

Nadat asfalt is opgebroken of weggefreesd moet deze nog afgevoerd worden. Het afvoeren van asfalt wordt met asfaltauto's uitgevoerd. Deze brengen de asfalt naar een daar voor bestemde erkende verwerker. Vaak is dit een asfaltmolen. Deze asfaltmolen kan de opgebroken of gefreesde asfalt in geringe mate weer verwerken in nieuw asfalt.

Het afvoeren van asfalt behoort dus ook tot de mogelijkheden die asfaltbedrijven.nl u kan bieden.

Op zoek naar een prijs om uw asfalt af te voeren, volg de link: prijs asfalt afvoeren