Asfaltonderhoud


Waarom asfaltonderhoud?

Asfalt is onderhevig aan slijtage. Slijtage door b.v. het weer maar ook door simpelweg gebruik te maken van het asfalt. Naast slijtage komt het ook voor dat asfalt beschadigd raakt. Denk aan mechanische schade door b.v. stalen rolcontainers. Als er tijdig iets gedaan wordt aan de schade aan of slijtage van uw asfaltwegdek/terrein dan kan erger worden voorkomen. In kleine scheuren of rafeling kan water blijven staan. In de winter kan vocht in de scheuren bevriezen en hierdoor in ernstige mate meer schade aanrichten.

Laat daarom tijdig uw asfalt (bedrijven) terrein controleren en desnoods repareren. Asfaltonderhoud is een must en voorkomt groter kostbaar onderhoud in de vorm van herstelwerk/asfaltreparatie.

Wij bieden u een jaarlijkse controle aan. Hiermee voorkomt u dat uw terrein onnodig snel verslechterd en bent u van dit probleem verlost. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.

Meer weten over onze asfaltonderhoudsovereenkomst? Neem contact met ons op.

Vierkante putrand

Asfaltonderhoud/reparatiewerkzaamheden rondom een vierkante putrand. Uw vierkante putranden laten vervangen door ronde putranden? Meer info vind u op onze website over de ronde putrandtechniek. kijk maar eens op ronde putranden