Asfaltbedrijf Noord Brabant


Op zoek naar een asfaltbedrijf in de provincie Noord Brabant?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw asfaltaannemer en asfaltleverancier in de regio Noord Brabant. Onze vestigingen bevinden zich op de locaties: Dordrecht, Buren en Tilburg . Vanuit deze vestigingen kunnen we asfalt aanbrengen in vrijwel geheel Nederland. Naast het asfalteren van o.a. bedrijventerreinen bieden we ook een stukje asfaltadvies, asfaltontwerp en innovatie.
Meer weten over ons? Kijk dan op ons asfaltbedrijf

Riolering, aanbrengen zandbaan, puinfundering in Noord-Brabant
Asfalteren Noord Brabant

Onze asfalt brengen we in Noord Brabant aan met onze eigen asfaltset en eigen asfaltmachine. Wij hoeven dus niet in te huren bij asfaltverhuurbedrijven. Wij asfalteren volledig volgens ons eigen kwaliteitssysteem en zijn tevens VCA en ISO gecertificeerd. Garantie op de door ons aangebrachte asfalt is daarom geen enkel probleem.
Ook asfaltonderhoud en asfaltrenovatie/asfaltreparatie werkzaamheden kunnen we voor u verrichten. Naast de reguliere asfaltwerkzaamheden maken we op bedrijventerreinen ook wel de combinatie met een klinkerverharding, betonplaten of betonverharding.
Wij asfalteren o.a. in de volgende Gemeenten: Alphen-Chaam, Altena, Asten, Baarle-Nassau, Bergeijk, Bergen op Zoom, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Breda, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Dongen, Drimmelen, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Geertruidenberg, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Gilze en Rijen, Goirle, Grave, Haaren, Halderberge, Heeze-Leende, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Laarbeek, Landerd, Loon op Zand, Meierijstad, Mill en Sint Hubert, Moerdijk, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oosterhout, Oss, Reusel-De Mierden, Roosendaal, Rucphen, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Steenbergen, Tilburg, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Vught, Waalre, Waalwijk, Woensdrecht, Zundert.

Aanbrengen asfaltmarkering Breda Provincie Noord Brabant.
Asfalteren bedrijventerrein Noord Brabant

Asfalt brengen we voornamelijk aan op bedrijventerreinen maar we brengen ook asfalt aan op: skeelerbanen, hockeyvelden, tennisbanen, wielrenbanen, sportaccommodaties/sportparken, verenigingen, camping, vakantieparken, parkeerplaatsen, daktuinen en busbanen in Noord Brabant.

Boerenerven met maiskuilen, bietenopslag en sleufsilo’s.
Maiskuilen, bietenopslagen en sleufsilo’s moeten vaak vloeistofdicht zijn(voorzien van een Sami-laag). Deze verplichtingen zijn vaak wettelijk vastgelegde milieu eisen. Wij kunnen ervoor zorgen dat asfalt vloeistofdicht en volledig zuurbestendig is en voldoet aan de geldende milieueisen. De vloeistofdichtheid wordt door een onafhankelijk bedrijf gecontroleerd en hier wordt een certificaat voor afgegeven.

Distributiecentra.
Distributiecentra, bedrijven met veel vrachtverkeer, hebben vaak te maken met een zware belasting op het asfalt. Hier kan gekozen worden voor de zogenaamde combi-deklaag (asfaltbeton). Hierbij wordt de asfaltdeklaag (ZOAB) voorzien van een cement-slurry waardoor de asfalt extra sterk wordt en geschikt is voor extra zwaar vrachtverkeer.

Benzinestations.
Benzinestations hebben de verplichting om voorzien te zijn van vloeistofdichte vloeren. Naast deze vloeistofdichte vloeren wordt het geheel vaak aangesloten met een asfaltverharding. Wij kunnen u voorzien van een vloeistofdichte tegel- of betonvloer als ook een asfaltverharding. Zelfs een volledig nieuwe terreininrichting behoort tot de mogelijkheden.

Wij staan ook bekend als een ,,groene’’ asfaltaannemer.
Zo hebben we duurzame asfaltmengsels die geproduceerd worden met een minimale CO2 uitstoot. Ook duurzame asfalt deklagen met een hoog recyclinggehalte worden al toegepast. Maar ook vloeistofdicht asfalt, waterbouwasfalt en zuurbestendige asfalt hebben we in ons assortiment.

Aanleg tegelpad naast asfaltweg in Noord Brabant
Asfaltwerken raakvlak en nevenactiviteiten in de provincie Noord Brabant

Naast het asfalteren zijn er nog enkele andere aspecten die wij geheel in eigen beheer kunnen uitvoeren, zoals: bodemsanering, bronbemaling, gehele aanleg ondergrondse infrastructuur, belijning, figuratie, markering, geleiderail/vangrail en bebording.
Naast wensen m.b.t een bepaalde vlakheid (rolstoelvriendelijk) of stroefheid (steile helling) kunnen we ook asfalt aanbrengen in diverse kleuren.
Teerhoudend asfalt op uw terrein? Ook dit is voor ons geen problemen. Wij weten precies hoe teerhoudend asfalt afgevoerd moet worden en naar welke stortlocaties in Noord Brabant.

Asfalteren afgeplakte vloeistofdichte asfalt bedrijventerrein Noord Brabant.
Wat kost asfalteren in Noord Brabant?

De prijs van een vierkante meter asfalt in Noord Brabant is zeer variërend. Vele uiteenlopende aspecten spelen een rol. Hoe is de ondergrond? Welke asfaltconstructie pas je toe? Wat is de frequentie van de verkeersbelasting? Welke werkzaamheden moeten er vooraf nog worden uitgevoerd, denk aan: asfalt zagen, asfalt frezen, asfalt afvoeren, voorzien van asfaltwapening etc.
Natuurlijk kunnen we u voorzien van een globale schatting, een zogenaamde richtprijs vooraf.

Neem gerust contact met ons op.
,,Het is geheel vrijblijvend''


profileren zandbaan voor bedrijventerrein Noord Brabant

Uw contactpersoon

Contact formulier

Asfalteren in Noord Brabant